Två nya till Signcom   Gari Kranshag och Patrick Klemm

Två nya till Signcom

Publicerad
2019-12-13
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Återförsäljaren Signcom anställer två nya till verksamheten, varav den ena är ett välkänt ansikte inom storformatsbranschen.
Med Skåne som utgångspunkt kommer Patrick Klemm bearbeta södra Sverige som Account Manager hos Signcom. Patrick är ett välkänt ansikte i branschen från sina drygt 10 år hos Sericomex och innan han började hos Signcom, arbetade han ett halvår på Papyrus.

– Med en bred kunskap om materialen inom storformatsproduktion kommer Patrick att bli en perfekt rådgivare och fortsätta att bygga goda relationer, säger JJ Hendriks, Commercial Director för Signcom Group.

På den tekniska sidan förstärker företaget med Gari Kranshag, som har en bred och gedigen erfarenhet från flertalet olika branscher. Förutom erfarenhet från tryck, finns även meriter från teknik- och tillverkningsindustrin. Men först ska han utbildas internt.

– Nu väntar flera utbildningar hos Mimaki, varvat med träning av våra egna kunniga tekniker, säger Johan Millby, teknik- och servicechef hos Signcom.
– Gari ingår i teamet som installerar och servar främst Mimakis produkter hos nya och befintliga kunder i Sverige. Vi jobbar även över gränserna och stöttar upp i alla Signcom-bolag i Norden.