Stärker sin position

Stärker sin position

Publicerad
2019-12-05
Skribent
Redaktionen

Coloreel har nu gått med i Textile Machinery Association of Sweden, TMAS och kommer att delta i seminarier, utbildningar, mässor och andra evenemang för att utveckla verksamheten.

– Vi vill vara en föregångare inom textilindustrin som tar taktpinnen och leder utvecklingen. Vi vill öka medvetenheten och sprida vårt budskap att vi är här för att förändra en bransch, säger Magnus Hellström, Marknads- och försäljningschef på Coloreel
– Att gå med i TMAS kommer hjälpa Coloreels marknads- och nätverksarbete, både i Sverige och globalt.

Textile Machinery Association of Sweden TMAS grundades år 1997, för att stödja och främja svenska tillverkare av textilmaskiner. TMAS består av de ledande svenska företagen inom textilteknik, automatisering och produktionsprocesser.

– Vi är glada över att välkomna Coloreel till vår bransch och TMAS. Coloreel ger viktiga bidrag till branschens hållbara framtid med helt ny teknik till marknaden, säger TMAS generalsekreterare Therese Premler-Andersson.
– De förbättrar effektiviteten och kvaliteten och minskar avfallet i sin produktionsprocess, vilket ger fördelar som överensstämmer med förväntningarna på framtidens textilproduktion.

Coloreel har nu börjat leverera Coloreelenheter till kunder över hela Europa och världsledande företag inom textil-, mode- och sportkläder står i kö för att använda produkten.