När tryckarna svingar

När tryckarna svingar

Publicerad
2019-12-03
Skribent
Redaktionen

Clubshop Open 2019, den 6 september på Bråvikens Golfklubb, var platsen där några tappra tryckare, fick chansen att spela 18-hålsgolf i gott sällskap. Här var stämningen på topp.

– Det var en riktig kanondag och det är kul att vi kan träffas allihop och bara ha det trevlig, säger Kenneth Sellin, på Clubshop.

Efter samlingen vid 9-tiden fick de 22 golfarna chansen att värma upp på ranchen och puttinggreenen. Sedan bar det av ut på banan, där de fick tävla individuellt i poängboogey; uppdelade efter handicap i A- eller B-klass.
Dessutom tävlade de om vem som kom närmast hål, vem som slog den längsta driven och i golfformen fyrboll; där man spelar i lagpar med varsin golfboll, men endast den med bäst slag, på respektive bana, räknas.

– Det är egentligen främst tack vare kunderna som vi kan ha den här tävlingen och att det blir så himla trevligt, säger Christer Kårebrand på Clubshop.
– Golfen i sig är inte det viktiga. Det som är viktigt är att vi kan träffas och umgås, sedan är golfen ett plus i kanten.

Dagen avslutades i vanlig ordning på en lokal restaurang i Norrköping och denna gång var det den anrika kvarterskrogen Restaurang Mitropa.

Vinnarna i respektive tävling;
Grupp A; Göran Jans, Z-textiltryck i Borlänge.
Grupp B; Johan Ericsson, P & E Textiltryck i Lidingö.
Lagpriset; Göran Jans och Johan Ericsson, på Z-textiltryck respektive P & E Textiltryck.
Närmast hål; Dan-Erik Edholm, Dekå NorrTryck i Norrköping.
Long drive; Christer Kårebrand, Clubshop i Norrköping.

(bilderna öppnas i större storlek i ett nytt fönster)