Förvärvar anrikt tryckeri

Förvärvar anrikt tryckeri

Publicerad
2019-12-19
Skribent
Redaktionen

Efter en tid av rekonstruktion har osäkerheten kring det historiska tryckeriet CA Andersson & Co, varit mycket stor.
Under julmånaden kunde ledningen meddela att man nu är en del av Åtta.45-koncernen.

– Som en del av Åtta.45 Tryckeri kommer CA Andersson & Co helt enkelt att bli lite vassare, lite effektivare och kunna stå ytterligare lite mer på tå för era uppdrag, säger Olle Sterner, VD på CA Andersson.
– Vi ser verkligen fram emot ett spännande 2020. Det är med stor glädje vi kan meddela att Tryckeriaktiebolaget CA Andersson & Co i Malmö har förvärvats av Åtta.45 Tryckeri AB.

I stort som smått kommer den dagliga verksamheten att rulla på som vanligt. Företagsnamn och personal kommer vara detsamma. Inneliggande order och kommande beställningar kommer att fortlöpa precis som tidigare.

– Vi är väldigt glada över att få med CA Andersson i Åtta.45-familjen. Detta anrika grafiska företag stärker oss i södra Sverige och blir en viktig del i koncernen, säger Erik Mauritzon, VD på Åtta.45.
– Förutom ökade marknadsandelar har vi förhoppning om att lära av varandra och vinna synergieffekter.