Ny leverantör till Svensk Elitfotboll   Robert Lindström; VD Company Line och Mats Enquist; Generalsekreterare Svensk Elitfotboll

Ny leverantör till Svensk Elitfotboll

Publicerad
2019-11-18
Skribent
Redaktionen

Från och med årsskiftet är Company Line, ett profilföretag i Norrland och medlem i New Wave Profile, den officiella leverantören av profilprodukter till Allsvenskan och Superettan. Avtalet sträcker sig från 2020 och 4 år framåt.

– Company Line och New Wave Profile verkar för leveranssäkerhet och bra kvalitet. Vi ser fram emot att börja ta del av deras utbud, säger Jan Karlsson, försäljnings- och marknadsdirektör på Svensk Elitfotboll

Sedan 1988 har Company Line varit aktiva på marknaden med företagsprofilering i form av presentreklam, profilkläder och give aways. Profilföretaget kommer leverera personalkläder, profil-, evenemangs- och exponeringsprodukter till både fotbollsligorna Allsvenskan och Superettan.

– Vi ser mycket fram emot att hjälpa ligorna Allsvenskan och Superettan att höja sin exponering. Vi på Company Line jobbar alltid hårt för att bygga långsiktiga relationer och detta är bara början på ett långt partnerskap, säger Robert Lindström, grundare och VD på Company Line.

Svensk Elitfotboll och Company Line kommer se över möjligheterna till koncept och försäljning av souvenirer på liganivå för de båda ligorna. Dessutom kommer profilföretaget utveckla en intern, ligagemensam webbplattform, för inköp på klubbförfrågan.
Tidigare var det branschkollegan Neh Reklam som var den officiella leverantören.