Hot Screen tar in strategisk partner   Foto; Hot screen

Hot Screen tar in strategisk partner

Publicerad
2019-11-22
Skribent
Redaktionen

Nuvarande ägare till Hot Screen AB har beslutat att ta in Röko, som strategisk partner och delägare. Hot Screen är en av Nordens ledande tillverkare av
värmetransfers och påvärmningsmaskiner med målsättningen att framställa värmetransfer med hög kvalitet, miljövänligt i alla led och till rätt pris.

Sedan nuvarande ägare förvärvade bolaget 2014 har Hot Screen haft en kraftig utveckling och i senaste bokslutet per den 31 augusti 2019 uppgick omsättningen till ca 94 miljoner kronor. Under perioden har Hot Screen även byggt en av världens mest moderna och miljövänliga tillverkningsenhet i Fjärås utanför Kungsbacka. De senaste två åren har Hot Screen med framgång etablerat verksamhet i Finland och Norge.

För att ytterligare accelerera den organiska tillväxten, inte minst i övriga Europa, samt fortsätta Hot Screens branschkonsolidering tar nuvarande ägare in Röko, som partner och delägare. Röko är ett investmentbolag, som investerar långsiktigt i lönsamma små och medelstora bolag med Europa som fokus.