Framgång på Labelexpo

Framgång på Labelexpo

Publicerad
2019-11-12
Skribent
Redaktionen

Labelexpo, den 24-27 september, blev en riktig framgång för Konica Minolta, med dubbelt så många leads jämfört med Labelexpo 2017. På denna mässa stod man tillsammans med partnerföretaget MGI Digital Technology i hall 8.

Med dubbla storleken
Den här gången hade företagen en monter på 380 kvm, vilket är dubbelt så stort jämfört med Labelexpo 2017. Tillsammans presenterade företagen den nya rulle-till-rulle-skrivaren MGI JETvarnish 3D Web Color+.
I närliggande hall stod även det danska företaget Grafisk Maskinfabrik, också det ett partnerföretag. De visade bl a upp den nya AccurioLabel 230, som Screen&Marknaden presenterade i nummer 5/2019, vilken ersätter den tidigare digitalskrivaren AccurioLabel 190.

Gav god försäljning
Totalt såldes 8 AccurioLabel-pressar direkt på mässgolvet; både 190 och 230. Dessutom fick tre stycken MGI JETvarnish 3D Web nya ägare och det totala antalet sålda maskiner blev 11.