Antalis Interior Design Award 2019   Bild från Antalis.

Antalis Interior Design Award 2019

Publicerad
2019-11-05
Skribent
Redaktionen

Den internationella tävlingen Antalis Interior Design Award, som syftar till att lyfta kreativa och innovativa inredningsprojekt, pågår mellan den 1 oktober 2019 och avslutas 31 januari 2020.

Nu vill man att tryckare, designskolor, inredningsdesigners, arkitekter och olika typer av byråer skickar in sina projekt för att delta. Det enda kravet är att projektet innehåller minst en produkt från Antalis Visual Communication-katalogen.
Sedan kommer en internationell jury, bestående av sju välkända profiler, att utvärdera och avgöra vilka nio projekt som vinner.

Efter en succé
Första upplagan av tävlingen genomfördes år 2017 och blev en riktig succé, med närmare 350 inlämnade tävlingsbidrag från 29 länder. Totalt 40 000 besökte
Hemsidan och tävlingen uppmärksammades i diverse medier.

– Efter succén med första upplagan av tävlingen, fortsätter vi nu bygga den ultimata plattformen för kreatörer världen över, säger Lars Wiklund, produktchef för Visual Communication på Antalis.
– Genom att kombinera vår expertis inom Visual Communication, med de tävlandes kreativitet och vision, bryter vi ny mark och tar inredningsdesign till helt nya nivåer.

– Tävlingen ger kreatörer stora möjligheter att slå igenom internationellt genom den exponering som sker i Antalis egna kanaler samt den mediabevakning som följer.
– Anpassningsförmågan och mångsidigheten hos Antalis Produkter och i synnerhet Coala-serien är ett utmärkt exempel på hur vi utvecklas tillsammans med kreatörerna, som ständigt integrerar nya trender i sina projekt.

De nio vinnande projekten kommer att tillkännages på Fespa-mässan i Madrid, Spanien, den 24-27 mars 2020.

Följ denna länk för att komma till tävlingens hemsida. (öppnas i nytt fönster).