Storbildsfabriken bygger nytt   Första spadtaget

Storbildsfabriken bygger nytt

Publicerad
2019-10-30
Skribent
Redaktionen

Fredagen den 25 oktober togs det första spadtaget för Storbildsfabrikens nya byggnad. Den nya tomten, på Idögatan i Torvinge, ligger bara ett stenkast från den lokal där företaget finns i idag.
Bygget beräknas vara klart i november 2020.

Storbildsfabriken hjälper sina kunder med exponering och beskriver sig själva som synlighetsarkitekter, som skapar värde genom tryckt och digital kommunikation. Företaget ligger i framkant och har idag flera pågående innovationsprojekt med några av sina kunder.
De nya lokalerna kommer vara speciellt utformade för sådana projekt och kommer fungera både som en arbetsplats och som en mötesplats för företag, universitet och högskolor. En unik, fräsch och inspirerande miljö för samarbete och samverkan med sikte på innovation och nya kreativa lösningar.

– Vi växer och vår företagsidé utvecklas i takt med omvärldens moderna teknik och våra kunders behov och efterfrågan. Därför vill vi bygga en modern arbets- och mötesplats för innovativt skapande, säger David Bergman, ägare av Storbildsfabriken.

Hållbarhet har länge varit en drivande fråga för Storbildsfabriken. Det finns ett tydligt mål om att företaget ska vara koldioxidneutralt år 2025. Hållbarhetstänket kommer speglas i nya fabriken som beräknas vara färdig i november 2020.
Solceller, elbilsladdare och andra genomtänkta och hållbara lösningar kommer finnas, både för människorna och för miljön.

Modell av huset kvällstid  (klicka för större bild)

Modell av huset i dagtid (klicka för större bild)


https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman