Profeel AB stärker sin position i Mälardalen   Christine Larsson och Michael Serrander.

Profeel AB stärker sin position i Mälardalen

Publicerad
2019-10-11
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Förpackning

PeGe Promotion är en profilbyrå i Västmanland och har varit verksamma sedan 1990. Företaget omsätter ca 11 miljoner kronor per år och har fyra anställda.
Nu har Eskilstunabaserade Profeel AB har nu förvärvat PeGe Promotion och tillsammans omsätter den nya koncernen ca 57 miljoner kronor och sysselsätter 20-talet personer. Bland kunderna finns Telia Company, ACTIC Group AB, SkandiaMäklarna, TV4, Hexagon Manufacturing Intelligence, och Best Western Hotels & Resorts Scandinavia.

– Vi har sedan många år tillbaka haft kunder i hela Västmanlandsregionen och har hela tiden haft för avsikt att stärka vår position i regionen säger Michael Serrander, VD för Profeel.
– PeGe Promotion är dessutom ett företag, som vi har sneglat på i många år då vi alltid ansett att de är väldigt duktiga och lika oss i vårt arbetssätt. Därför känns det extra bra att det är just PeGe Promotion, som vi har lyckats förvärva och vi får en naturlig och ökad närvaro i Västmanland.

– Vi ser att marknaden genomgår stora förändringar och det är tufft att vara ett litet bolag. Branschens framtid är både krävande och spännande, säger Christine Larsson, VD för PeGe Promotion.
– Jag upplever att Profeelkoncernen har kunskapen och den finansiella styrkan, som behövs för att utveckla PeGe Promotion vidare. Dessutom har vi liknande affärskulturer som gör sammanslagningen enkel.

– Profeel har genom åren varit vår värsta, men bästa, konkurrent och jag ser väldigt mycket fram emot att jobba tillsammans.

PeGe Promotion kommer fortsätta att drivas på samma sätt som tidigare men i enlighet med Profeelkoncernens affärsidé och arbetsmetodik.