Lyckad lansering

Lyckad lansering

Publicerad
2019-10-14
Skribent
Redaktionen

På torsdagen den 3 oktober bjöd KA Olsson & Gems in till ett lanseringsevenemang i lokalerna på Sallarängsgatan 3 i Mölndal, utanför Göteborg.
Hit tog sig strax över ett 100-tal intresserade från branschen, som alla ville veta mer om den nya folien 2080 från 3M. Personalen i lokalen, tillsammans med personal från 3M, demonstrerade den nya wrapfoliens egenskaper.

– Den nya wrapfolien ersätter de tidigare serierna 1080 och 1380, säger Emil Gillmor på KA Olsson.
– Alla blanka kulörer har en skyddsliner, är enkla att repositionera samt går att kallsträcka på ett unikt sätt. Man har även förbättrat formbarheten i folien och har en marknadsledande garanti på upp emot 8 år.

Därefter fick besökarna möjligheten att själva testa den nya folien och tävla om produkter.

Emil Gillmor på KA Olsson & Gems.

Utbildningssatsning
Dessutom bjöds det på lunch från en foodtruck, en rundvandring i företagslokalerna och glimtar av utbildningssatsningen KA Education Center. Sistnämnda utbildar exempelvis i wrapfolier och tejp från 3M, samt kunskap i färglära, butiksexponering, mattor och annat.
Vinnarna i tävlingarna blev slutligen Stema AB i Borås och Skylita AB i Göta, vilka vann proffsverktyg och en 3M Colourboard.