Hela ansvaret med allt-i-ett

Hela ansvaret med allt-i-ett

Publicerad
2019-10-17
Skribent
Redaktionen

Danska NS System ställde upp en större monter på Nordic Profile Fair, den 14-15 augusti, på Elmia i Jönköping.
Här man visade upp många produkter i sortimentet; det var kläder från James & Nicholson och väskor från Halfar, samt paraplyer Fare och förkläden från Karlowsky. Här presenterades även nya vattenbaserade, Oeko-Tex-certifierade transfermaterial.

– Det är mjuka och stretchiga transfers som tål industritvätt. Vi har tillsammans med Bredensen här i Sverige testat industritvättbarheten med goda resultat, berättar Niels Rask, ägare och VD på NS System.
– Fast här på mässan trycker vi lite extra på vårt All-In-1-koncept; det som för kunden blir en one-stop-shopping-upplevelse.

Ett koncept
Tanken med det här konceptet är att man samlar allt på ett och samma ställe, för att kunden ska kunna släppa kontrollen mer och inte behöva tänka på hela arbetsflödet.

– Det är självklart att man fortfarande ska sköta försäljningen till sin slutkund, se till att korrekturet är rätt, skicka underlag för tryck samt att fakturera kunden i fråga.
– Men allt annat som man brukar behöva hålla koll på, det sköter vi på NS System istället. Vi vill ge mer tid till våra kunder att göra andra viktiga uppgifter.

Det betyder med andra ord att NS System tar på sig hela det ansvaret över produktionen och säkerhetsställer kvaliteten. Dessutom samordnar man hela proceduren och sköter leverans till slutkund.

– Vi visar även upp vårt digitala design- och korrekturverktyg, som återförsäljarna kan använda sig av för att ta fram ett korrektur, med riktiga kläder, på under en minut, fortsätter Niels Rask.
– Det är många slutkunder som vill veta hur en T-shirt skulle se ut med deras logotyp och hur den ska sitta. Därför tog vi fram detta verktyg.

– I systemet kan man även visa utpriserna direkt, alltså inklusive sin egen marginal.

Niels säger, att han tycker att det rullat på bra under mässan och att man har haft väldigt gott om besökare. Ola Zachrison, Sverigechef på NS System, står just och presenterar det digitala design- och korrekturverktyget för en intresserad besökare.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman