En av Sveriges bästa arbetsplatser   Foto: Erika Persson, Hinneni

En av Sveriges bästa arbetsplatser

Publicerad
2019-10-15
Skribent
Redaktionen

Tidigare i år blev Skyltmax rankad som Sveriges femtonde bästa arbetsplats inom kategorin Småföretag, baserat på en undersökning av undersökningsföretaget Great Place to Work. Därför tog Skyltmax emot priset som en av Sveriges bästa arbetsplatser 2019.

Om utmärkelsen
Great Place to Work beskriver utmärkelsen;
En hållbar arbetsplatskultur och ett högt engagemang är ingenting som kommer av sig självt. Det kräver att ledningen förstår att prioritera medarbetarna, det kräver investeringar och det kräver tid, men vi vet att det lönar sig. Att vinna utmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplats är något som alla medarbetare kan vara stolta över. Engagemang är en förutsättning för framgång idag.