Coloreel går in i USA   Bild från Avantex 2018

Coloreel går in i USA

Publicerad
2019-10-17
Skribent
Redaktionen

På den amerikanska mässan Printing United, den 23-25 oktober i Dallas, Texas, USA, introducerar Coloreel sin brodyrlösning; Coloreelenheten.
Det är tillsammans med Hirsch Solutions, en av världens största distributörer av brodyrmaskiner, som Coloreel ställer ut på den amerikanska mässan.

– Vi ser fram emot att utforska Coloreels möjligheter på den amerikanska marknaden, säger Kris Janowski, VD på Hirsch Solutions.

– Detta är ett viktigt steg in i en viktig marknad, där Coloreelenheten verkligen kommer till sin fulla rätt. Den amerikanska marknaden är som skapat för Coloreelenheten, då USA har kommit längst i världen inom personalisering, säger Magnus Hellström, marknads- och försäljningschef på Coloreel.

Den amerikanska marknaden täcker hela bredden av brodyrindustrin, med företag inom både mode och sport. Totalt sett utgör den ungefär 85-90% av den europeiska marknaden och det finns många singelhuvuds brodyrmaskiner.

Coloreelenheten

Fakta om Coloreelenheten
Med tekniken möjliggörs omedelbar färgning av en vit textiltråd, medan produktionen är igång. På så sätt försvinner begränsningarna och man behöver inte byta mellan olika trådar under produktionsprocessen.

Magnus Hellström