Tre nya på Folie & Papper   Oscar Engström, Emilia Lindvall och Hugo Westberg

Tre nya på Folie & Papper

Publicerad
2019-09-13
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

På Folie & Papper har man anställt tre nya medarbetare till lagret och här är det tydligt att man gör en satsning för att utveckla den yngre generationen.

– Vi är riktigt nöjda med vår rekrytering av tre nya medarbetare. Lagret är lite av hjärtat i vår verksamhet och här har vi tre talanger som, med sin positiva attityd och energi, verkligen förstärkt vårt team, skriver Henrik Lindvall i ett mail till redaktionen.

Emilia Lindvall klev in i företaget som administrativ assistent, efter en studentexamen från Sveriges Ridgymnasium. Oscar Engström och Hugo Westberg sitter bokstavligen i samma båt, då de tävlar i segling på elitnivå i samma lag och båda arbetar på lagret tillsammans. Både Oscar och Hugo anställdes direkt efter studentexamen från Lerums Seglargymnasium.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman