Texstar förvärvar WAW

Publicerad
2019-09-03
Skribent
Redaktionen

Nu har Norrtäljebaserade Texstar förvärvat majoriteten av företaget Wear At Work AB och breddar samtidigt segmentet.
Sedan tidigare har man fokuserat på lätta arbets- och profilkläder samt kläder till ordningsvakter och väktare. Nu ligger även fokus på segmentet dental- och vårdsektorn.
Det nyligen förvärvade bolaget Wear At Work AB, WAW, har en affärsidé som handlar om att skapa yrkesstolthet med hjälp av arbetskläder. Bolaget grundades av Rebecka Ardo och Cathrine Edblad år 2016.

– WAW delar samma synsätt som Texstar, där en professionell design med hög modegrad är grunden för verksamheten. WAW har, liksom Texstar, ambitionen att ge kunderna komfortabla och snygga kläder att trivas i på jobbet; alla ska hitta något som passar i både stil och storlek, berättar Mats Ågren, VD på Texstar.
– Detta är ett förvärv med många synergier. Vi ser fram emot att få vara med och ta WAW vidare in i ett nytt skede där vi ser stora möjligheter att bygga ett ännu starkare varumärke. När Texstar nu går in som huvudägare får WAW tillgång till våra resurser i lagerkapacitet och logistik, vilket möjliggör fler och större affärer.

Grundarna av WAW kommer att arbeta vidare och driva verksamheten.