Feel for Life för barnens skull   Foto: Emanuel Fröberg, Keep Up Agency

Feel for Life för barnens skull

Publicerad
2019-09-10
Skribent
Redaktionen

Profeel, ett Eskilstunabaserat produktmediaföretag, arrangerade den 29 maj välgörenhetseventet Feel for Life och det för tredje gången. Förra året drog arrangemanget in 400 700 kronor till Barncancerfonden. Årets upplaga slog förra årets bidrag på ett storartat sätt.
Trots oroligt väder dagarna före blev det en fantastisk kväll på Sundbyholms Slott med allvar, många skratt och underhållning.

Foto; Emanuel Fröberg, Keep Up Agency

Idolvinnare och hypnotisörer
Alla gäster välkomnades med musik av coverbandet RAOL, som består av Roger Andersson, Andreas Isvoosig och Linda Ahlsen. Efter detta klev kvällens konferencier och auktionsförrättare Felix Andersson upp på scenen. Idolvinnaren Chris Kläfford stod för musikunderhållningen och dessutom genomförde hypnotisören Erik Olkiewicz en häpnadsväckande hypnosshow.

Foto; Emanuel Fröberg, Keep Up Agency

Allt till Barncancerfonden
Över 10 produkter auktionerades ut under kvällen, där samtliga produkter fick ny ägare. Exempel av produkter som auktionerades ut och som Profeel även hade på plats under eventet var ett spabad från Folkpool, en klocka från Sjöö Sandström, en unik tavla från André Karjel och en komplett körkortsutbildning från Krekolas Trafikskola. Slutpriset från alla auktioner under Feel for Life går oavkortat till Barncancerfonden.
Gästantalet i år var ca 300 personer och resultatet av årets event blev ett bidrag på 670 120 kronor till Barncancerfonden. De tre senaste åren har eventet bidragit med en otrolig totalsumma på 1 304 031 kronor; allt till Barncancerfonden.

Foto; Emanuel Fröberg, Keep Up Agency

 

….

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman