Skyltar till världens största hybridfartyg

Skyltar till världens största hybridfartyg

Publicerad
2019-07-24
Skribent
Redaktionen

Det norska rederiet Color Line har en målinriktad miljöpolitik och inviger till sommaren 2019 världens största hybridfartyg; Color Hybrid. För att skapa en attraktiv reseupplevelse satsar rederiet på digital kommunikation och därför har MultiQ fått uppdraget att leverera över 200 digitala skyltar till fartyget.
På det 160 meter långa fartyget kommer det finnas digitala skyltar överallt och skärmarna fyller olika funktioner beroende på placering. Resenärerna behöver få relevant information och inspiration om vad som händer under resan, restaurangerna vill marknadsföra menyer och öppettider och butikerna önskar att exponera varor och erbjudanden.

– Vi är oerhört stolta och tacksamma över att få fortsätta vårt samarbete. Color Line strävar hela tiden efter att göra resenärernas upplevelse bättre och bolaget satsar på modern teknik i alla led. Teknik för en modern digital kommunikation och teknik för ett miljövänligt resande, säger Daniel Bloch, VD för MultiQ Norge.

Samtliga båtar och terminaler hos Color Line har sedan tidigare flera olika digitala kommunikationslösningar.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman