Plastprints nya oslagbara vattenflaskor

Plastprints nya oslagbara vattenflaskor

Publicerad
2019-07-23
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Miljö

Nu har Plastprint förnyat hela sitt sortiment av sport- och vattenflaskor. Alla gamla modeller försvinner och ersätts av ett helt nytt och fräscht sortiment.

– Vi gör denna förändring för att marknaden efterfrågar flaskor i nya material och designer. Tack vare egen produktion har vi möjlighet att lyssna på marknaden och ta fram det man vill ha, säger Patrik Kroon, VD på Plastprint.

De gamla modellerna blir ersatta av 11 nya modeller; Kick, Hit, Hit Soft, Hit Soft Bio, Queen Soft, Energy Soft, Bella, Wing och Krypton. De två sistnämnda kommer även i två olika storlekar.

– Vår kapacitet att producera och leverera vattenflaskor är nu tredubblad. Tack vare egenproduktion kan vi leverera både snabbt och säkert, berättar Patrik Kroon.

Nytt för säsongen är också att Plastprint nu har möjlighet att leverera mer flexibla upplagor; från 80 stycken flaskor. Samtliga nya vattenflaskor har breda öppningar som gör dem smidigare att fylla på och mycket enklare att rengöra. De är självklart livsmedelsgodkända och BPA-fria.