Gymnastikförbundet tecknar avtal

Gymnastikförbundet tecknar avtal

Publicerad
2019-07-15
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

Nu har Svenska Gymnastikförbundet tecknat ett exklusivt tredjepartsavtal med profilföretaget NeH och sportvarumärket Craft. Inom ramen för samarbetet omfattas exempelvis sponsring av kläder till alla landslag, där en unik kollektion har arbetats fram.

– Gymnastik är en av våra 11 fokussporter inom Klubbsegmentet och det känns fantastiskt roligt att vi nu är med på högsta nivå inom denna krävande sport, säger Patrik Danielsson, på Craft.
– Sett till antalet utövare är gymnastik en av landets största sporter och vi tror att det finns stora möjligheter för oss att växa och utvecklas tillsammans med Gymnastikförbundet.

Tryck och distribution
Profilföretaget NeH, som är totalleverantör av profilprodukter till förbundet, sköter tryck och distribution av alla kläder samt att företaget även ansvarar och marknadsför webbshopen Gymnastikbutiken.

– Vi ser en stark och ökande attraktionskraft till gymnastiken när det gäller såväl barn, träning och träningsverksamheten och då känns det extra bra att få växa tillsammans med dem, säger Peter Hultqvist, försäljningschef på NeH.

Det nya avtalet med Craft och NeH gäller i tre år.