Årets bin är …

Publicerad
2019-05-02
Skribent
Redaktionen

Den 21 mars öppnades portarna på Nalen i Stockholm upp för EducationDay och PromotionBiet 2019, som arrangerades av branschföreningen SBPR. En dag för ny kunskap och inspiration samt nätverkande och på kvällen årets promotiongala, där branschpriset PromotionBiet delades ut;

Årets Leverantör 2018
Vinga of Sweden AB
Nominerade var även Craft samt Xindao.

Årets Återförsäljare 2018
NeH Svenska AB
Nominerade var även Olsson & Co samt Reklamproffsen.

Årets Förädlare 2018
Eklanda Screen AB
Nominerade var även Peacon Print samt Nordiska Etikettbolaget.

Årets Hållbarhetspris 2018
Neutral.com
Nominerade var även Ad Company samt FF Profilreklam.

Årets Kampanj 2018
Olsson & Co
Nominerade var även 3 PR samt Master Design.

Under eftermiddagen var ett flertal föreläsare på plats och delade med sig av sina tankar om hållbarhet och produktmedia. Fast tyngdpunkten låg nog mest på att Paul Bellantone, VD på branschorganisationen PPAI i USA, gjorde sitt första framträdande i Europa på fyra år.