Stor vepa vinner pris

Stor vepa vinner pris

Publicerad
2019-04-02
Skribent
Redaktionen

I slutet av november föregående år tog prisutdelningen för den årliga kommunikationstävlingen 100-wattaren plats på Stockholms stadshus. Här tävlade företagen och deras kampanjer, som väckt uppmärksamhet under året, om 3 vinster i 12 olika kategorier; 100-wattaren – Guld, 75-wattaren – Silver och 50-wattaren – Brons.

Samhällsbyggaren Ramboll tog hem ett brons i kategorin Företag för filmen Bird Banner, där det figurerar en 106 kvm stor vepa. Vepan, som var uppsatt på företagets kontor i Uppsala under början av år 2018, föreställde två utsträckta händer. I händerna satt en pinne och från gatan såg det ut som att fåglarna satt i de utsträckta händerna. Dessutom var det hela kopplat till en fågelmatarmaskin, som fåglarna kunde äta ifrån under den kalla vintern.