Made in UK från PF Concept

Made in UK från PF Concept

Publicerad
2019-04-11
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Promotion

Med kollektionen the British Collection från PF Concept presenterar man ett urval av återanvändbara take away-muggar och sportflaskor, alla producerade i Storbritannien.

I och med att konsumenter går mer och mer åt en aktiv och miljömedveten livsstil, är återanvändbara produkter ett måste. Nu möter PF Concept kraven från slutkund med ett stort antal produktval, alternativ till engångsprodukter i plast.

 

Take away-muggarna Americano kommer i ett urval av olika färgkombinationer och storlekar, nu mer greppvänliga och med förstärkta spillsäkra lock. Till de olika storlekarna finns som tillval silikongrepp eller ett praktiskt handtag. Muggarna kan bli märkta med screentryckteknik. De är tillverkade i PP-plast.
H20 Active bottle-kollektionen är designade för att vara optimala vid träning. Även på dem går det att trycka med screentryckteknik.