Leverantör till F1-stallet

Leverantör till F1-stallet

Publicerad
2019-04-30
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

För säsong 2019 i den fartfyllda motorsporten Formel 1 står nu James Harvest Sportswear som officiell leverantör till racingstallet Williams Racing.

– Vi är oerhört glada över att vara partners till ett team som Williams Racing. Vi ser fram emot att stärka upp James Harvest Sportswear över hela världen, genom att använda Williams Racing och Formel 1 som en plattform, säger Fredrik Johansson, marknadschef på James Harvest Sportswear.

I och med det nya samarbetet är klädleverantören nu officiell leverantör av resekläder till stallet, som bärs när de åker till och från de olika loppen över hela världen.

– Vi är glada att välkomna James Harvest Sportswear till Williams. Det är viktigt för oss att samarbeta med en leverantör som står för kvalitet och stil. James Harvest Sportswear uppfyller verkligen båda dessa kriterier, säger Claire Williams, biträdande teamchef på Williams Racing.

– Motorsport har varit en del av James Harvest Sportswears DNA i många år och möjligheten att arbeta med en av giganterna i Formel 1 är nu en dröm som går i uppfyllelse, kommenterar Tom van Heffen, VD på Texet Belgien.

Årets världsmästerskap började den 17 mars i Melbourne, Australien och avslutas i Abu Dhabi den 1 december.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman