Regerande mästare tävlar igen

Regerande mästare tävlar igen

Publicerad
2019-03-26
Skribent
Redaktionen

När Wrap Masters Eurasia 2018 gick av stapeln mellan den 8-9 december 2018 på Fespa Eurasia i Istanbul, Turkiet var det Ivan Tenchev som vann. Han är den regerande världsmästaren från World Wrap Masters 2018 i Berlin, Tyskland.

– Årets tävling var verkligen den största på tre år. Det var en jättebra tävling med många deltagare; 9 från Bulgarien, 2 från Ryssland, 2 från Spanien, 2 från Ungern, 2 från Turkiet och en från Danmark, kommenterar Ivan Tenchev.
– Med 18 deltagare var tävlingen väldigt mångsidig och konkurrenskraftig.

Detta var den första tävlingen han deltog i sedan han vann World Wrap Masters-finalen förra året. Ivan uttrycker även att han är nöjd med ytterligare en titel och att det känns bra att hans arbete blir uppskattat.

Ivan Tenchev

Kanske ingen final
Trots att Ivan vann denna deltävling och nu har en plats i finalen i München, Tyskland den 16-17 maj, kan det bli så att han inte tävlar. Anledningen till det är att hans företag, Astra Folio, ska ställa ut på Fespa-mässan, där finalen hålls.

– Tyvärr är det inte säkert om jag kan tävla i finalen i München, då företaget även är utställare. Men om tiden tillåter det, vill jag tävla en sista gång, säger Ivan Tenchev.

Däremot är han väldigt intresserad av att delta som domare i tävlingen i framtiden, då han är säker på att hans erfarenhet skulle vara värdefull för andra vinylmontörer i branschen.
På placeringarna efter bulgaren Ivan Tenchev kom ryssen Kirill Kukanin tvåa, ungraren Szebeni József trea och på fjärde plats placerade sig ryssen Anton Dolnygin.