Expanderar internationellt

Expanderar internationellt

Publicerad
2019-03-28
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

I mitten av mars öppnar Lager 157 den 40:e butiken i kedjan och den första butiken i Norge. Det är startskottet för klädbutikens internationella expansion.

– Vår vision och vårt arbete med att förenkla modebranschen går nu vidare utanför Sveriges gränser. Vi har scoutat lokaler under en längre tid. Att köra igång i vårt grannland följer vår affärsplan. Det känns inspirerande och utvecklande för hela verksamheten, säger Stefan Palm, VD på Lager 157.

I centrala Oslo
Den nya butiken blir 900 kvm stor och är belägen på Møllergata 4 i centrala Oslo, där man ska ha en öppningsfest den 14 mars. Det framgår inte specifikt i pressmeddelandet om kedjan kommer erbjuda sortimentet av profilerade plagg även utanför Sverige, vilket vi rapporterade om att de började med i Screen&Marknaden nr 6/2018.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman