Öppnar butik i Karlstad

Öppnar butik i Karlstad

Publicerad
2019-02-11
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Affärsnytt

Foto; Procurator (butiken i Landskrona)

I början av december öppnade Procurator sin första butik i Karlstad. Butiken har samma sortiment som övriga Procuratorbutiker, men med extra fokus på personlig skyddsutrustning och arbetskläder. I butiken erbjuder man även profilering av arbetskläder.

– I våra tillväxtplaner ingår det att stärka upp vårt lokala erbjudande i hela landet. Karlstad har länge varit ett obearbetat område för Procurator, men det blir ändring med vår nya butik, säger Anders Lindgren, försäljningschef butik på Procurator.
– Till butiken har vi dessutom rekryterat, för orten, kända ansikten med lång erfarenhet från branschen, vilket blir en trygghet för kunderna.

Till butiken har man rekryterat Magnus Ankerfeldt som butikschef, som dessförinnan var butikschef på den lokala Grolls-butiken.

– Att vi finns i Karlstad nu är riktigt positivt för närområdet, då vi vet att behovet av såväl produkter som service är stort. Vi tycker det känns riktigt kul att äntligen kunna öppna och träffa kunderna, säger Magnus Ankerfeldt.

Procurator har butiker från Malmö i söder till Luleå i norr. Butikerna syftar till att öka tillgängligheten av service och produkter såsom arbetskläder, arbetshandskar, arbetsskor och personlig skyddsutrustning samt städ- och hygienartiklar.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman