Nytt samarbete med Craft

Publicerad
2019-02-04
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

Längdåkningstjärnorna Stina Nilsson och Ebba Andersson har inlett ett nytt samarbete med sportvarumärket Craft, som innebär att de båda kommer träna och tävla i kläder från varumärket.

– Vi är oerhört glada över att börja arbeta tillsammans med Stina Nilsson och Ebba Andersson. Stina är redan en av världens bästa längdskidåkare, medan Ebba är på god väg att etablera sig i världseliten, säger Stefan Persson, VD på Craft.

Stina Nilsson vann ett av Sveriges OS-guld i grenen Sprint, under de Olympiska vinterspelen 2018 i Pyeongchang, Sydkorea. Ebba Andersson vann ett OS-silver i grenen stafett under samma tävling, tillsammans med Stina Nilsson.
Kontraktet med Stina Nilsson sträcker sig till den 31 juli 2019 och kontraktet med Ebba Andersson till den 30 juni 2020.