Ny VD på Arctic Paper

Publicerad
2019-02-28
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Sedan den 1 februari är det Michal Jarczynski som har tagitöver VD-tjänsten på Arctic Paper S.A., efter att föregående VD Per Skoglund lämnade posten den 31 januari. Michal har tidigare haft flera ledande befattningar i polsk industri och kommer senast från tjänsten som VD för det börsnoterade teknikföretaget Radpol.

– På företagets vägnar vill jag uttrycka vår tacksamhet gentemot Per Skoglund och hans 13 år i bolaget, säger Per Lundeen, styrelseordförande i Arctic Paper.
– Under sin tid som VD har han framgångsrikt utvecklat och påbörjat implementeringen av en ny strategi för vår pappersverksamhet. Vi har nu kommit överens om att det är dags för en förändring av ledarskapet när företaget går in i en ny fas.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman