Ny maskin till de nya lokalerna

Ny maskin till de nya lokalerna

Publicerad
2019-02-22
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Den 1 januari flyttade Malmötryckeriet Exakta Print in i de nya lokalerna i Norra Hamnen, Malmö. Till det stärker företaget upp maskinparken med digitaltryckpressen HP Indigo 12000, som gör sällskap med de övriga digitalpressarna HP Indigo 7900 samt två HP Indigo 7800. De två sistnämnda står tillsammans med varsin C.P. Bourg Booklet Maker.

– Vi är mycket nöjda med vår investering av HP Indigo 12000. Med denna investering kommer vi kunna erbjuda såväl nya som gamla kunder nya produkter, smartare och bättre lösningar för att nå optimal produktionsekonomi, säger Patrick Andersson, VD på Exakta Print.

Den nya maskinen trycker digitalt i B2-format, 50×70 cm, vilket ger tryckeriet möjligheten att erbjuda kunder en unik kombination av storformat och digitaltryck. Exakta Print, som har producerande enheter i Malmö, Hässleholm och Borås uppges även ha en HP Indigo 5500 på plats i Boråslokalerna.