Ny marknadschef på Quickbutton

Publicerad
2019-01-11
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Sedan den 15 oktober 2018 är det Andreas Wigmark som är den nya marknadschefen på Quickbutton Badges. Han efterträder Per Hugner, som har gått in i rollen som senior advisor fram till och med halvårsskiftet 2019.

– Det ska bli riktigt kul att få jobba tillsammans med en stark och kompetent organisation och tillsammans ska vi stärka och utveckla Quickbuttons position på marknaden, sa Andreas Wigmark i samband med den nya tjänsten.
– Det känns skönt att ha stödet från Per under den kommande tiden framöver.

Andreas har sedan tidigare mångårig erfarenhet inom försäljning, marknadsutveckling och marknadskommunikation. Bland de tidigare arbetsplatserna har han exempelvis varit försäljningschef på EO Grafiska och Elanders Sverige och han har även verkat internationellt.