Norsk lösning för svensk whiskey

Norsk lösning för svensk whiskey

Publicerad
2019-01-07
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Promotion

Nu väljer det svenska destilleriet Mackmyra Whiskey att använda sig av norska Thin Films lösning, för att marknadsföra sina NFC-försedda produkter. Thin Films Electronics ASA är en leverantör av mobila marknadsföringslösningar inom NFC, eller Near Field Communication som det står för.
Genom att Mackmyra använder sig av NFC-taggar på sina flaskor kan konsumenten ta del av exempelvis kampanjer och nödvändig information, endast genom att hålla sin NFC-försedda telefon mot flaskan. Detta hjälper även marknadsavdelningen på Mackmyra att analysera hur kampanjerna går och aktiviteten hos kunderna.

– Mackmyra har en unik historia och med vår NFC-lösning kan de nu berätta sin historia på ett helt nytt sätt. Vi ser fram emot att arbeta med deras team och hjälpa dem att förmedla digitala upplevelser till sina kunder, säger Davor Sutija, VD på Thin Film.

Mackmyra Whiskey grundades år 1999 och i ett senare skede ska Mackmyra expandera NFC-konceptet med bl a tävlingar i drinkrecept.