Hexis lanserar ny folie

Hexis lanserar ny folie

Publicerad
2019-01-10
Skribent
Redaktionen

På SEMA-mässan, 30 oktober-2 november 2018, i Las Vegas, Nevada, USA avslöjade Hexis S.A. att man lanserar en ny gjuten PVC-folie i 50 micron. Den nya folien går under namnet THE190EVO och är baserad på en nyframtagen teknologi, för maximal opacitet.

– Strukturen har designats för att sänka den ursprungliga vidhäftningen och göra folien mer lätthanterlig vid montering, säger Christophe Baudrion, R&D-chef på Hexis.

Inför 200 000
Den nya teknologin går under namnet Take Heat Easy och det uppges att den bl a kommer göra det ännu enklare vid montering. Den nya folien lanserades på SEMA-mässan, som pågick under fyra dagar med fler än 200 000 besökare och som är den största retail-mässan i hela världen.

– Det var självklart för oss att SEMA-mässan var det rätta stället att lansera THE190EVO på, säger Clément Mateu, VD på Hexis.