Exaktakoncernen växer

Publicerad
2019-01-15
Skribent
Redaktionen

Exakta Print, en del av Exakta Group, förvärvar det anrika offset- och arktryckeriet Strokirk Landströms i Linköping. Tryckeriet, som har funnits i 115 år, har en omsättning på strax över 100 miljoner kronor och drygt 60-talet medarbetare.

– Tillsammans kommer vi bli oerhört starka, där vi på ett förtjänstfullt sätt kan kombinera Exaktas breda grafiska erbjudande med Strokirks säljdriv och kundrelationer. Vi ser stora möjligheter att utvecklas på ett positivt sätt, skriver Exakta i ett pressmeddelande.
– Genom förändringen tar vi ytterligare ett aktivt agerande för att leda den grafiska branschens utveckling, med syfte att möte kundernas nya behov inom grafisk kommunikation.

Exakta Print är en del av Exaktakoncernen, tillsammans med 7 andra bolag, som nu förväntas omsätta drygt 600 miljoner kronor och har 260 anställda.