Framhäver detaljerna

Framhäver detaljerna

Publicerad
2018-12-07
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

I kampanjen Surface har en välkänd skara av internationella fotografer tryckt några av sina fotografier på papper från Arctic Papers Arctic Volume-sortiment, Syftet med kampanjen ska vara att visa hur papprets unika egenskaper kan locka fram fotografiernas sanna uttryck och detaljer.

– Denna fantastiska portfölj med olika perspektiv, landskap och strukturer är en hyllning till precisionen, parallellt med den naturliga och karaktäristiska känslan hos pappret Arctic Volume, säger Martina Rosendahl, global marknads- och kommunikationschef på Arctic Paper.

Bland fotograferna finns Bruce Gilden, Christopher Anderson, Sebastião Salgado, Weronika Gęsicka, Fleur van Dodewaard och Olya Oleinic samt Keyezula och Lakin Ogunbanwo.