Undersökning från PPAI

Undersökning från PPAI

Publicerad
2018-11-07
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Promotion

SBPRs kollega PPAI, i USA, har gjort en intressant undersökning för att visa hur slutkund agerar och tänker.
Av det som de har kommit fram till, stämmer mycket med de undersökningar som SBPR gjort i Sverige. Exempelvis att viktiga kriterier för en produkt är att den är användbar, relaterar till slutkundens verksamhet, att den är unik etc. Det är i stort samma saker och samma rangordning som vi har kommit fram till.

En annan intressant detalj de kom fram till i sin undersökning, var att 63% av slutkunderna använder 2-5 återförsäljare för inskaffande av sitt produktmedia-sortiment. Endast 14% använder sig av 1 återförsäljare.

Följ denna länk och läs hela undersökningen. Jag tror att mycket stämmer med slutkunderna i Sverige.

//
Kjell Harbom
VD SPBR