Nytt avtal med Kesko

Nytt avtal med Kesko

Publicerad
2018-11-12
Skribent
Redaktionen

ZetaDisplay har tecknat ett nytt ramavtal med Kesko Group, norra Europas tredje största detaljhandelskedja, gällande leveranser av digital signage och ESL system, elektroniska hylletiketter. ZetaDisplay tecknade år 2016 ett liknande avtal med K-Market, K-Supermarket och K-Citymarket, men det nya avtalet ersätter det från 2016 och omfattar nu hela Kesko Group.

– Vi är mycket glada för att ha tecknat detta avtal, som kommer att stärka och bredda vårt samarbete avseende digital signage och ESL-koncept med en av Finlands största butikskedjor, säger Leif Liljebrunn, CEO på Zetadisplay AB, i ett pressmeddelande.

Kesko Group, börsnoterad på Nasdaq i Helsingfors, omfattar 1 600 butiker i Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Polen och Vitryssland. Butikerna är bl a verksamma inom branscherna dagligvaruhandel, sporthandel, skohandel, bygghandel och bilhandel.

 

 

Bilden har inget med artikeln att göra.