Ny VD på Bong

Publicerad
2018-11-16
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Specialförpacknings- och kuvertkoncernen Bong fick den 12 september en ny VD vid namn Kai Steigleder. Han senaste uppdrag var som VD för den centraleuropeiska affärsverksamheten hos Bong och han har tidigare varit försäljningschef inom förpackningar, hos Smurfit Kappa.

– Styrelsen är mycket nöjd med att utse Kai som ny VD för Bong-koncernen. Han kommer stärka den operativa kunskapen inom både traditionella kuvert, detaljhandel och lätta förpackningar, säger Christian Paulsson, styrelseordförande hos Bong.
– När vi fortsätter vår omvandling kommer Kai, med sin erfarenhet, spela en viktig roll de närmaste åren.

Samtidigt tackas Håkan Gunnarsson, som varit VD de senaste två åren, av. Han kommer dock stanna kvar hos Bong under en period om sex månader, för att se till att det blir en smidig övergång och överlämning till Kai Steigleder.