Milstolpe 250

Milstolpe 250

Publicerad
2018-11-27
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

På Labelexpo Americas 2018, 25-27 september, nådde Konica Minolta en viktig milstolpe genom att sälja enhet nummer 250 av den digitala etikettskrivaren AccurioLabel 190. Knappt ett år tidigare, på Labelexpo i Bryssel, meddelades att man sålt enhet nummer 100.

Möter dagens utmaningar
Det primära syftet med Konica Minoltas AccurioLabel 190 har varit att locka små och medelstora etikettföretag, genom att erbjuda prisvärd tillgång till digitala utskrifter. I motsats till flexografiskt och offsettryck, är den digitala tekniken mer flexibel.

– Denna viktiga milstolpe för Konica Minolta visar att AccurioLabel 190 har blivit perfekt utvecklad för att möta dagens viktiga utmaningar, säger Charles Lissenburg, på Konica Minolta.