Hexis är ny sponsor

Hexis är ny sponsor

Publicerad
2018-11-13
Skribent
Redaktionen

Franska Hexis och Formel 1-teamet Renault Sport Formula One Team har nu slutit ett avtal, om att Hexis ska stå för de självhäftande dekalerna till tävlingarna och huvudkontoret. Det visar på ett enat samarbete på nationell nivå, då Renaults tävlingsstall är det enda franska stallet som deltar i Formel 1 VM.
Hexis kommer bl a leverera från sortimentet av skärplotterfilm och olika typer av laminatfilm, avtalet omfattar även den stora flottan av logistikfordon.

Ändringar överallt
Tack vare det omfattande närverket av wrappare hos Hexis, har racingstallet hög flexibilitet och kapacitet att göra ändringar. Hexis utvecklar anpassade produkter till stallet, då tävlingsmiljön håller höga krav.
Formula Grand Prix, Formel 1 VM, körs på 16 racingbanor, spridda över 5 kontinenter.