Full fart i Signcoms monter

Full fart i Signcoms monter

Publicerad
2018-11-14
Skribent
Redaktionen

Den 19-20 september var det åter dags för Sign, Print & Pack-mässan som hålls i Oslo vartannat år. Liksom tidigare år hörde Signcom till en av de större utställarna och hade i år utökat och utvecklat sortimentet. Det var ett stort intresse för både nya material och Mimakis UV-skrivare.

Vässat utbud
Via bl a vepor, roll-ups och prover visades olika typer av media för olika ändamål. Till favoriterna hörde Bolero, högkvalitativ media med blackback och otroliga egenskaper.

På maskinsidan var det UV-printrarna som dominerade. Särskilt Mimaki UCJV300, en rulle-till-rulle print & cut med UV LED-teknik, fick besökarna att stanna upp och titta närmare.

– Med tyngdpunkt på dag ett har vi haft ett riktigt bra tryck i montern under hela mässan, säger Anders Magnusson, på Signcom Norge.
– Vi har så otroligt många trevliga kunder som gör att denna mässa är en sann höjdpunkt. För att det inte ska bli för långt till nästa gång, passar vi gärna på att bjuda med våra norska vänner även till Sign & Print i Stockholm i februari.