Snabbaste etikettskrivaren hittills

Snabbaste etikettskrivaren hittills

Publicerad
2018-10-17
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Det amerikanska företaget Primera Technology Inc. lanserade i mitten av året sin hittills snabbaste etikettskrivare i färg; LX910e. Det tar inte mer än 3 sekunder för utskrifter i formatet 10,16 x 7,62 cm, som i amerikanska mått är 4 tum x 3 tum. Maskinen är även den hittills bläcksnålaste skrivaren från Primera och kan printa breda etiketter upp till 21 cm i bredd och smala ned till 1,9 cm.
I jämförelse med andra etikettskrivare i samma prisklass är LX910e den snabbaste och skriver 11,4 cm i sekunden. Primera-skrivaren producerar högkvalitetsutskrifter och det går enkelt att byta mellan olika typer av bläck, oavsett om det ska vara färgstarka tryck eller långvariga och uthålliga tryck.

Snabbt och enkelt
LX910e använder en ny högkapacitetsbläcktank, vilket medför att bytet av behållaren går både snabbt och enkelt, samtidigt som bläcklagret blir enklare att hålla koll på. Etikettskrivaren leveras med ett högkvalitativt metallskal, med en garanti på 24 månader.