Scandraft förstärker med fyra

Publicerad
2018-10-05
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Under sommaren har familjeföretaget Scandraft utökat försäljningskåren med fyra personer, varav en är tillbaka efter tre år. Nu är antalet anställda kring 45 personer.

Christer Sehlstedt
Nu är Christer Sehlstedt tillbaka på Scandrafts försäljningskontor i Stockholm, efter att ha arbetat på både Neopost och Durst under tre år. På Durst har Christer ansvarat för maskinförsäljningen i Norden och Baltikum. På sin fritid tycker Christer om att cykla.

Sara Johansson
Efter sex år på Visutech och 15 år på Olsonic är Sara Johansson numer en i försäljningskåren på Scandrafts huvudkontor i Mölnlycke, utanför Göteborg. Sara är expert på material till HP Latex och HP Pagewide. På sin fritid tycker Sara om att spendera tid med hästar och rida, samt att umgås med familjen.

Peter Hallgren
Senast från Sericomex kommer Peter Hallgren och förstärker sälvavdelningen på huvudkontoret. Peter började som skyltmakare när han var 18 år gammal och på Sericomex representerade han företaget i Västsverige. På sin fritid spenderar Peter tid i sommarstugan, är med familjen eller är ute och fiskar på havet.

Roger Carlsson
De senaste tio åren har Roger Carlsson arbetat på ett textiltryckeri i Skellefteå, men nu är han ny säljare hos Scandraft, med fokus på Norrland. På sin fritid prioriterar han familjen, men han är även musiklärare och både basist samt sångare i partybandet Krutov & Co.