Olympus har ny VD

Olympus har ny VD

Publicerad
2018-10-12
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

I augusti tillträdde Mattias Westholm som ny VD för New Wave Profile-företaget Olympus AB. Linda Rosberg, som varit VD fram till nu, övergår till tjänsten som försäljningschef i samband med att Bengt Svanberg, som är den tidigare försäljningschefen, går i pension.

– Jag känner en oerhörd stolthet över möjligheten att ta mig an det här uppdraget. Olympus är redan ett av Sveriges ledande produktmedieföretag, men här finns en tydlig ambition att genom modernisering, digitalisering och kundfokusering, utvecklas till att bli Nordens vassaste leverantör inom totalprofilering.
– Att helhjärtat få fokusera på den här utvecklingsresan känns extremt inspirerande, säger Mattias Westholm.

Mattias Westholm har över 20 års erfarenhet att leda företag och personal genom expansiva förändringsresor. Han har tidigare haft tjänster som bl a VD för juristfirman Jansson & Norin, vice VD på spelbolaget Miljonlotteriet och marknadschef på taxibolaget Taxi Göteborg.

– Det här är det senaste steget i vår storsatsning kring bolagets utveckling, men absolut inte det sista, säger Olle Nordbäck, styrelseordförande för Olympus.

Bilden; Linda Rosberg och Mattias Westholm