Ny prognos

Publicerad
2018-10-10
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Ekonomi

Nu har IRM, institutet för reklam- och mediestatistik, har höjt prognosen för de totala medieinvesteringarna under helåret 2018, jämfört med föregående rapport som publicerades i mars. Efter att det samlade utfallet i första kvartalet var bättre än förväntat, bedömer IRM att den goda utvecklingen håller i sig, även om det finns vissa frågetecken kring hur GDPR kan komma att påverka reklaminvesteringarna.
I rapporten publiceras även en första prognos för år 2019, då man väntar ytterligare dämpning av tillväxttakten. I övrigt är rapporten 26 sidor lång och innehåller även historisk data samt prognos per mediekategoris under 2018-2019.

Klicka på länken för att komma till sidan där man beställer rapporten;
https://www.irm-media.se/shop