Ny key account manager

Ny key account manager

Publicerad
2018-10-19
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Storbildsfabriken i Linköping har förstärkt säljteamet med en ny Key Account Manager vid namn Mikael Forså. Innan Mikael Forså började på företaget arbetade han hos en av Storbildsfabrikens leverantörer.
Mikael ser fram emot att möta de nya utmaningarna som kommer med det nya jobbet, kollegorna, rutinerna och arbetssättet. Han ser även fram emot att träffa nya kunder och bygga nya, långa relationer med kunderna.

– Jag är väldigt målinriktad och en bra lyssnare som snabbt kan komma med en bra lösning på kundens behov, svarar Mikael Forså på frågan vad som gör honom så bra i sin roll.

På sin fritid umgås Mikael med släkt och vänner eller så tränar han och han gillar att titta både på fotboll och ishockey.