Ny affärsområdeschef

Ny affärsområdeschef

Publicerad
2018-10-05
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Senast den första december är det Lars Lundin som tillträder som ny affärsområdeschef för Holmen Paper. Han efterträder Nils Ringborg, vilken kvarstår i koncernledningen som rådgivare åt VD och koncernchef Henrik Sjölund.

– Lars är en omvittnat god förändringsledare med mångårig erfarenhet, från både produktions- och marknadssidan. Hans samlade kompetens behövs i arbetet med att fortsätta utveckla vår affär och jag är övertygad om att Lars kommer ta Holmen Paper till nästa nivå, säger Henrik Sjölund.

Lars Lundin har tidigare haft befattningar på bl a Stora Enso och kommer senast från rollen som VD för kartongtillverkaren Fiskeby Board. Totalt har Lundin 30 års erfarenhet från massa- och pappersindustrin.

– Jag är imponerad över den förändringsresa Holmen Paper gjort, från tidningspapper till dagens starka position inom bok- och specialpapper, säger Lars Lundin.
– Under mina år i branschen har jag följt Holmens utveckling på avstånd och ser nu verkligen fram emot att få vara en del av laget. Jag tror och hoppas mina erfarenheter kommer att vässa Holmens konkurrenskraft ytterligare.