TriffiQ förvärvar Profilmakarna

Publicerad
2018-09-11
Skribent
Redaktionen

Den 10 april förvärvade TriffiQ Företagsprofilering AB samtliga aktier i Profilmakarna AB, belägna i Södertälje. TriffiQ har en av Stockholms största yrkesbutiker och utställningar och genom förvärvet skapas en av de ledande aktörerna inom profilkläder, produktmedia och yrkeskläder i både Stockholm och Södertälje.

– Likheterna mellan våra bolags verksamhet och filosofi är stora och genom samarbetet kommer alla våra kunder att erbjudas ett ännu mer komplett erbjudande för effektiv och framgångsrik företagsprofilering, säger Tommy Hedlund, VD på TriffiQ.

Profilmakarna i Södertälje har sedan grundandet 2001 arbetat med att stärka sina kundföretags varumärken med både profilkläder och -produkter samt yrkeskläder. Profilmakarna kommer även fortsättningsvis vara en självständig aktör i Södertälje, där företaget har butik och utställning.

– Vi på Profilmakarna ser fram emot att fortsätta vår positiva, långsiktiga utveckling tillsammans med våra kunder och leverantörer. Med en ny stark ägare, som delar både våra värderingar och mål, kommer vi nå ännu högre, säger Joachim Marmstedt, VD på Profilmakarna.