Prisas för framsteg inom framtiden

Prisas för framsteg inom framtiden

Publicerad
2018-09-06
Skribent
Redaktionen

Konica Minolta Business Solutions tog emot utmärkelsen Buyers Lab PaceSetter Award for Smart Workplace Vision. En utmärkelse som delades ut av analysföretaget Keypoint Intelligence, för Konica Minoltas framsteg inom framtidens smarta arbetsplatser.
I takt med att tekniken förändrar våra arbetssätt, ändrar också kontoret karaktär och företag efterfrågar lösningar som hjälper till att skapa arbetsmiljöer som uppfyller dessa krav.

– Kontorsmiljöerna genomgår en förändring och Konica Minolta har följt med i den utvecklingen, säger Jamie Bsales, Director of Solutions Analysis på Keypoint Intelligence.
– Företaget har en tydlig vision för vad framtidens smarta arbetsmiljöer bör innehålla och har genom en kombination av egna produktutvecklingar, förvärv och partnerskap, aktivt arbetat för att förverkliga denna vision.

Jamie Bsales nämner även att Konica Minolta har den struktur och de produkter som behövs för att stödja initiativ för smarta arbetsplatser; dokument- och bildhantering, smarta receptionister, samarbetssystem, robotik och avancerad kameraövervakning samt de IT-tjänster som krävs för att allt ska fungera.