Orrefors sponsrar ridsport

Orrefors sponsrar ridsport

Publicerad
2018-09-05
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Promotion

Orrefors Kosta Boda har nu valt att gå in som sponsor till Alexander Zetterman, en av Sveriges mest lovande hoppryttare. Han har varit aktiv i Sveriges hopplandslag sedan 12-årsåldern, först på ponny och senare som senior.

– Jag är mycket glad och motiverad över detta avtal med Orrefors, det innebär en ny värld och öppnar nya möjligheter för oss båda. Jag ser fram emot att på bästa sätt representera Orrefors och presentera deras produkter och konstverk lite närmare för alla hästsport-entusiaster, säger Alexander Zetterman.

Alexanders största höjdpunkter i karriären var GP-segern i Falsterbo och VM-semifinalen 2014. Orrefors är mycket nöjda med att inleda ett samarbete med en av Sveriges mest lovande ryttare.

– Vi är såklart mycket stolta över denna överenskommelse och jag ser fram emot att följa Alexanders satsning, säger Kjell-Olof Askencrantz, marknadschef på Orrefors.

Nu siktar Alexander Zetterman på att återvända till de stora mästerskapen, så 2018 är och kommer bli ett intensivt år med fokus på att lyfta sig själv och de 10-15 hästarna, på många internationella tävlingar i Europa.

 

Fotograf Jonas Ljungdahl